Beyoncé komt wellicht voor een tweede keer met een verrassingsalbum. De zangeres verbaasde een jaar geleden fans met een onaangekondigd album en dat lijkt nu weer te gebeuren.

Dat schrijven verschillende entertainmentsites.

De zangeres zou 14 november met een digitale versie van het tweede verrassingsalbum komen, dat Beyoncé volume 2 gaat heten. Op internet verscheen een foto van een afbeelding van een overzicht, waar duidelijk op staat dat er een tweede album aankomt.

Beyoncé Knowles heeft volgens de afbeelding samen met haar echtgenoot, Nicki Minaj en Justin Timberlake gewerkt aan het album. Ook Rihanna, Frank Ocean en Knowles' dochter Blue Ivy zijn vermoedelijk op de nieuwe plaat te horen.

DONK

Eén van de data op het document doet vermoeden dat de geruchten nergens opslaan: er staat dat het album op maandag 25 november in de winkels moet verschijnen, maar die datum valt op een dinsdag.

Op de tracklist van het onaangekondigde album staat het nummer DONK, met Nicki Minaj. Dat nummer werd nog niet zo lang geleden aangemeld bij de ASCAP (waar Amerikaanse muzikanten en auteurs hun producten moeten registreren).

De zangeres heeft nog geen reactie gegeven op de geruchten.

Knowles kwam in december 2013 met het onaangekondigde album Beyoncé: The Visual Album. Het album bestond uit veertien nummers en werd tegelijkertijd met video's voor ieder nummer online gezet. Met dat album ging de zangeres afgelopen jaar op tournee, waarbij ze ook Amsterdam twee dagen aandeed.