Dj Chuckie staat op zaterdag 7 februari negen uur lang achter de draaitafels in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De dj luidt daarmee een nieuw decennium in voor zijn feestconcept Dirty Dutch.

Met de Dirty Dutch-feesten gooit de Nederlandse dj al jaren hoge ogen in binnen- en buitenland. Begin dit jaar vierde hij de tiende verjaardag van het concept met een groots feest in de HMH.

In februari 2015 keert de 36-jarige dj terug naar de concertzaal in de Bijlmer met Dirty Dutch Metamorphosism, waarbij hij negen uur lang draait en mixt. Er zullen tijdens die set ook gasten aanschuiven die de strijd met hem aangaan.

Hij deelt een flinke sneer uit naar collega’s die niet meer live te werk gaan. “De techniek maakt het tegenwoordig zo gemakkelijk om achter een deck te gaan staan en te faken dat je draait. Op events zonder inhoud of kwaliteit kun je de dj in de toekomst net zo goed weglaten, want die staat meer met zijn handen in de lucht dan op de decks.”

De dj werkt hard aan de internationale uitbreiding van zijn merk. Zo openen binnenkort Dirty Dutch-kantoren in Los Angeles en Miami en staat een reeks van 20 shows in Las Vegas op de planning.