Lana Del Rey komt niet opdagen voor optreden in Parijs

De Amerikaanse zangeres Lana Del Rey is op maandagavond niet op het podium verschenen in Parijs en werd vervolgens uitgefloten door het publiek.

In de kleine zaal Le Trianon zou Lana Del Rey optreden voor zo'n duizend fans, die uren hebben moeten wachten op hun idool.

De zangeres zou rond 20.30 uur het podium betreden, maar anderhalf uur na aanvangstijd kreeg het publiek te horen dat het optreden geen doorgang kon vinden wegens stemproblemen.

De sfeer was tegen die tijd niet erg gemoedelijk meer. Een deel van het publiek floot en joelde uit onvrede vanwege de opgelopen vertraging. Na de afgelasting van het optreden werd dit nog veel erger. Of de stemproblemen in de nabije toekomst voor nog meer afzeggingen gaan zorgen, is vooralsnog onduidelijk.

Agenda

Het optreden in Parijs wordt naar alle waarschijnlijkheid niet meer ingehaald. Een Nederlandse datum ontbreekt tot nu toe nog op de agenda van de zangeres. Haar laatste show in Nederland was in mei 2013 in de Amsterdamse concertzaal HMH.

Het geplande optreden in Parijs volgde een dag na de show van de zangeres op festival Rock En Seine, dat afgelopen weekend plaatsvond. Daar gaf Lana Del Rey wel een volledig concert met veel werk van het dit jaar verschenen album Ultraviolence. Ook Arctic Monkeys en Queens Of The Stone Age traden daar op.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie