Lady Gaga en Tony Bennett hebben een nieuw duet op uitgebracht, vooruitlopend op hun gezamenlijke jazzalbum Cheek To Cheek.

Het duet heet Anything Goes, het titelnumer van de gelijknamige musical. Het liedje is vrijgegeven met een videoclip die is opgenomen toen Gaga en de 87-jarige Bennett het nummer in de studio opnamen, meldt NME.

Het jazz-album volgt op 23 september en bevat onder meer klassiekers als It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing), Sophisticated Lady, Lush Life en de titelsong.

''Cheek To Cheek komt voort uit de erg natuurlijke vriendschap en relatie die Tony en ik over de jaren heen hebben opgebouwd. Het was werkelijk een gezamenlijke inspanning'', zegt Gaga in een verklaring. ''Voor Tony was het belangrijk dat het een jazz-album zou worden."

"Ik zong al jazz toen ik kind was en wil graag de authentieke kant van het genre tonen. We hebben een album gemaakt met klassiekers, maar met een moderne twist.'' Gaga en Bennett zongen voor zijn Duets II-album uit 2011 al samen een versie van The Lady Is A Tramp.