Bo Saris, ook wel bekend als Boris Titulaer, schaamt zich totaal niet voor zijn deelname aan Idols. 

De Nederlandse zanger probeerde de afgelopen drie jaar voet aan de grond te krijgen in Engeland, waar maar weinig werd gedaan met zijn Idols verleden.

"Er is weinig naar gevraagd en ik begon er zelf meestal ook niet over. In Engeland zien ze me als een debutant", vertelt Titulaer in Metro.

"Maar ik heb heus niet de illusie dat ik het verborgen kan houden: google mijn naam en het is de tweede link die je tegenkomt. Dat maakt niet uit, ik schaam me er totaal niet voor. Het is gewoon een deel van mijn verleden."

Heimwee

Dat Titulaer zijn hele hebben en houwen in zijn internationale droom stopte en daarvoor zijn gezin in Nederland moest achterlaten heeft hem niet ongemoeid gelaten.

"Dat is wel zwaar geweest, ja. Het is niet niks om je kinderen en je vriendin zo lang te moeten missen, ik heb af en toe ontzettende heimwee naar ze gehad."

Toch nam hij het risico omdat hij nu eenmaal gelooft in wat hij kan.

"Als je ergens in gelooft, moet je er soms ook maar gewoon voor durven gaan. Ik heb in elk geval wel altijd de volledige steun van mijn partner gehad. Zonder die steun had ik dit natuurlijk nooit kunnen doen", aldus de soulzanger.