Kanye West heeft feestgangers in een Londense privéclub zaterdagavond getrakteerd op nummers van een nieuw, nog niet uitgebracht album.

Dat liet de manager van het Café Royal Hotel waar het onaangekondigde privéconcert plaatsvond maandagavond weten via Instagram.

"Zaterdagavond met Kanye, exclusief geluisterd naar zijn nieuwe nog niet uitgebrachte album", schreef de de man bij een foto van Kanye achter de draaitafels. Zijn account is privé, maar het blog Kanye To The plaatste er een screenshot van.

Eerder werd via aanwezige twitteraars al duidelijk dat Kanye in de club zo'n 20 nieuwe nummers had gespeeld. Zo omschreef ene Jason Powell de nummers als "donker" en wist de aanwezige Brandon Sales te vertellen dat Frank Ocean ook in de club was. Hoewel er geen geluidsopnames of foto's gemaakt mochten worden, wist Brandon Sales toch stiekem een wat donkere foto te delen via Instagram.

Volgens BET.com heeft Kanye onlangs samen met onder anderen French Montana en Rihanna in de studio aan de opvolger van Yeezus gewerkt.