Thomas Acda en Paul de Munnik geven een extra gratis concert tijdens hun afscheidstournee. Ze staan op vrijdagavond 29 augustus op het podium van de Uitmarkt in Amsterdam. 

Aanleiding voor dit extra optreden is de massale belangstelling voor het concert van het duo op 24 augustus in het Vondelpark Openluchttheater.

Acda en De Munnik beginnen om 22.30 uur, na afloop van de officiële opening van de Uitmarkt op het Museumplein. Eerder die avond staan Waylon, New Cool Collective en cabaretier Martijn Koning op het podium.

Acda en De Munnik maakten in maart bekend dat ze ermee stoppen. De twee leerden elkaar in 1989 kennen op de Kleinkunstacademie in Amsterdam. In 1995 braken ze door met het theaterprogramma Zwerf'On. Ze maakten in de loop der jaren hits als Niet of nooit geweest, Het regent zonnestralen en Zij maakt het verschil (als De Poema's samen met Van Dik Hout).

Het concert in het Amsterdamse Vondelpark is het begin van hun afscheidstournee. Vanaf november gaan de twee nog een keer langs de theaters in het land. De laatste voorstelling is op 30 maart in Koninklijk Theater Carré.