Jennifer Lopez gaat wel degelijk optreden tijdens de openingsceremonie van het WK voetbal in Brazilië. FIFA meldde eerder dat de zangeres zich terugtrok om 'productionele redenen'.

"Jennifer heeft altijd gedroomd van een optreden bij de openingsceremonie van een WK", laat de woordvoerder van de zangeres weten aan het Amerikaanse blad People.

"We hebben naar de planning en de logistiek gekeken en eerdere berichten waren voorbarig. Jennifer zou haar fans nooit teleur willen stellen. Ze is er gewoon bij."

Volgens ingewijden had de zangeres te veel noten op haar zang en toen de organisatie niet met haar eisen akkoord ging, zou ze hebben afgezegd. 

Uitbuiten

Na een gesprek met haar platenlabel realiseerde ze zich dat de aandacht tijdens het WK toch wel goed van pas kan komen. "Het was heel dom geweest als ze het WK niet zou hebben uitgebuit voor de publiciteit."

Lopez zingt samen met Pitbull en Claudia Leitte het officiële WK-anthem We Are One. De drie treden donderdag samen op voorafgaand aan de eerste wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië.