De internationale organisatie dance4life bestaat tien jaar en dat wordt vrijdag in stijl gevierd met een feestje in het Concertgebouw in Amsterdam. 

Dance4life werkt samen met een groot aantal instellingen voor een wereld zonder aids door seksuele voorlichting te geven. Door middel van dans en muziek probeert de organisatie jongeren te benaderen. De laatste tien jaar zijn al 1,6 miljoen jongeren bereikt in dertig landen.

Vrijdag zijn er optredens van het Metropole Orkest, Waylon, Het Nationale Ballet en Hardwell. Ook is er een diner voor sponsors en ambassadeurs en een veiling van klokken, die zijn ontworpen door BN'ers. De opbrengst van de avond is voor het goede doel.

Doutzen Kroes is sinds 2009 ambassadeur van dance4life. "Ik voel me zo bevoorrecht met mijn leven dat ik blij ben dat ik iets kan terugdoen. Dance4life werkt aan een betere wereld. Ik wil me daarvoor graag inzetten", aldus het topmodel.

Ze kijkt uit naar het feest in het Concertgebouw, maar aangezien ze hoogzwanger is hoopt ze wel dat ze het de hele avond volhoud met haar dikke buik: "Ja, ik heb er erg veel zin in. De klok die ik heb ontworpen, wordt geveild en ik hou wel van een feestje."