Dj Afrojack is pas 26 jaar oud, maar hij heeft er al een behoorlijke carrière opzitten. "Van niets in zeven jaar tijd naar wereldberoemde dj: ik ben het levende bewijs dat het kan."

Dat vertelt hij in de Telegraaf.

"De afgelopen jaren ben ik trots op mezelf geworden en dat wil ik graag blijven", vervolgt Nick van de Wall, zoals hij eigenlijk heet.

"Ik wil de wereld graag laten zien hoeveel er in één mensenleven past." De artiest staat op de negende plaats van de wereldranking van DJ Magazine.

Op de vraag wat hem zo succesvol maakt, reageert Afrojack volgens de krant bijna verlegen. "Het belangrijkste is volgens mij dat ik niet alleen nadenk over wat ik mooi vind, maar ook over hoe ik dat overbreng. Dat kun je commercieel noemen, maar waarom eigenlijk?", vraagt hij zich af.

"Ik kan uren achter elkaar in mijn eentje piano zitten te spelen. Maar als ik dat op een plaat zet, begrijpt niemand dat." Daarom probeert hij het gevoel dat hij achter de piano heeft te vertalen naar 'iets' wat zijn publiek snapt en voelt. "Daar ligt altijd mijn focus op."