Zangeres Miley Cyrus heeft haar concerten van dit weekend in Amsterdam en Antwerpen toch moeten annuleren. Dat vanwege een allergische reactie waarvan ze aan het herstellen is.

Zowel de show in de Ziggo Dome op vrijdag 2 mei als het concert op zondag 4 mei in het Sportpaleis te Antwerpen komen te vervallen, valt op haar website te lezen.

Het concert in Antwerpen wordt op 20 juni ingehaald, de show in Amsterdam is verplaatst naar 22 juni. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Volgens de website van Miley Cyrus hebben artsen het haar afgeraden om te reizen. Op 15 april deed de allergische reactie zich voor en de symptomen zouden tot 27 dagen erna kunnen aanhouden. Het concert dat Cyrus op 6 mei in de Britse O2 Arena geeft, gaat vooralsnog wel door.

Management

Woensdagochtend liet de Ziggo Dome nog weten dat het concert van Cyrus op vrijdag gewoon doorgang zou vinden en dat er nog geen berichten van het management van de zangeres waren binnengekomen. Inmiddels bevestigen zowel de concertzaal als organisator Mojo Concerts het nieuws.

Miley Cyrus zou dit weekend optreden in het kader van haar Bangerz World Tour. De tournee is vernoemd naar haar vorig jaar verschenen album Bangerz, met daarop de hitsingles We Can’t Stop en Wrecking Ball. Dit najaar trad Cyrus wel kort op in de Ziggo Dome, dit tijdens de Europese MTV Awards.