Wu-Tang Clan-lid RZA heeft collega Raekwon een ultimatum gesteld. Als de twee rappers niet binnen dertig dagen overeenstemming hebben bereikt over hun geschil, wordt de nieuwe plaat mogelijk niet uitgebracht.

Raekwon liet weten niet blij te zijn met de muziek op het aankomende jubileumalbum A Better Tomorrow. De rapper noemde de producties van RZA 'achterhaald'.

RZA laat aan Sports Illustrated weten dat A Better Tomorrow voor juli gepland staat, maar dat het album mogelijk de prullenbak ingaat als hij het niet eens wordt met Raekwon.

"Als we de komende dertig dagen niet tot overeenstemming komen, dan wordt dit óf een album zonder Reakwon, óf een plaat die nooit het levenslicht ziet", aldus RZA. "Die mogelijkheid is sterk aanwezig, want ik zou geen Wu-Tang-album uit willen brengen zonder elk levend lid dat beschikbaar is."

De aanvoerder van Wu-Tang Clan laat echter weten optimistisch gestemd te zijn en vertrouwt erop dat hij en Raekwon hun creatieve en zakelijke geschillen kunnen bijleggen. Rapper Raekwon ging er eerder van uit dat hij niet op het album te horen zou zijn, maar de groep desondanks niet zal verlaten.