Jacqueline Govaert vindt het heerlijk dat ze nu haar eigen ding kan doen. De voormalig zangeres van Krezip geniet van het zijn van een soloartiest.

"Ik vind het heerlijk om alleen aan een liedje te klooien", aldus de zangeres in een interview met Viva.

"Zonder dat anderen zich ermee bemoeien of er meteen een mening over hebben. Hoewel ik het wel leuk vind om met mensen samen te spelen."

Govaert speelde tot 2009 met Krezip en besloot daarna in haar eentje door te gaan.

"Het leven is heel overzichtelijk nu, maar tegelijkertijd mis ik het ook wel dat je als team ofwel heel veel succes hebt ofwel op je bek gaat. Met Krezip was het altijd heel erg 'met z'n allen'. Als ik nu jonge bandjes zie, herken ik dat gevoel en vind ik dat ook weer heel leuk. Maar dan denk ik: ja, dat heb ik gedaan, nu is het tijd voor iets nieuws."

De zangeres vertelt aan Viva dat het leven als moeder en het leven als artieste goed te combineren is. Dat komt vooral door haar man Ivo.

"Ivo heeft een eigen muziekuitgeverij en een rustiger baan dan ik, dus die vangt veel op. Overigens heb ik toen ik thuis liedjes schreef weer heel veel opgevangen dus zo verdelen we het. We proberen het echt fiftyfifty te doen."