De aankomende editie van dancefeest Sensation krijgt het thema Welcome To The Pleasuredome mee. Organisator Duncan Stutterheim van ID&T belooft een groots spektakel.

"We zijn dit jaar wederom aan de slag gegaan met de nieuwste techniek om een innovatief decor te ontwerpen met waanzinnige special effects", zegt hij.

"Welcome To The Pleasuredome wordt een carrousel voor de zintuigen. De dj’s nemen het publiek mee in een verleidelijke reis door een gigantische speeltuin waar oneindig ontdekt kan worden."

Stutterheim is vooral trots op het decor, dat dit jaar hoger dan ooit zal zijn. "Een enorme uitdaging, des te meer omdat we voor het eerst alle elementen van de show zo hebben gebouwd dat de hele show ook in de openlucht kan plaatsvinden", legt hij uit.

Episch

"De combinatie van lichtshows, acrobatiek, danseressen, pyro-artiesten en het publiek gaan weer voor een epische nacht zorgen", aldus de medeoprichter van ID&T. Het Welcome To The Pleasuredome-concept zal de komende drie jaar op nog eens vijf continenten worden neergezet.

De vijftiende reguliere editie van Sensation vindt op zaterdag 5 juli plaats in de Amsterdam Arena. Sinds het jaar 2000 werd Sensation in meer dan dertig landen gehouden. De kaartverkoop voor Sensation start zaterdag 29 maart om 10.00 uur.