De Amerikaanse zanger Pharrell Williams heeft de hoop de broers Noel en Liam Gallagher van de Britse rockband Oasis te herenigen.

Volgens Williams is het een droom van hem om muziek met de Oasis-leden op te nemen. "Wie wil er nu niet met de Gallaghers samenwerken?", zegt hij tegen de BBC.

Oasis ging in 2009 uit elkaar, nadat de Gallagher-broers ruzie kregen na afloop van een concert. Sindsdien zijn de muzikanten elk hun eigen weg ingeslagen.

De Oasis-mannen zijn echter niet de enige Britten die hoog op het verlanglijstje van Williams staan. De zanger van de nummer 1-hit Happy zou namelijk ook graag werken met Elton John. Hij vernoemde zijn zoontje Rocket zelfs naar het nummer Rocket Man van Elton John.

"Ik respecteer Elton Johns muziek erg en ik zou graag iets met hem maken", aldus Williams. Pharrell Williams hoopt verder ooit nog een volledig album te maken met Stevie Wonder. "Hij heeft me niet nodig, maar het zou waanzinnig zijn", zegt hij. De twee traden samen met Daft Punk op tijdens de Grammy Awards.