De Nederlandse meidengroep Frizzle Sizzle maakt op 5 april een eenmalige terugkeer op het podium tijdens Eurovision In Concert.

Het kwartet ging 25 jaar geleden uit elkaar, maar zal nog eenmaal zijn grote hit Alles Heeft Ritme vertolken. Dat meldt de organisatie van het Eurovisie Songfestival.

Frizzle Sizzle bestond uit Marjon Keller, Mandy Huydts en de zussen Karin en Laura Vlasblom. Het viertal vertegenwoordigde Nederland in 1986 op het Songfestival.

Het optreden van Frizzle Sizzle in de Noorse stad Bergen was destijds opvallend, omdat de zangeressen op blote voeten optraden. Alles Heeft Ritme bleef op de dertiende plek steken met veertig punten. Sandra Kim won dat jaar het Eurovisie Songfestival voor België met J’aime La Vie (176 punten).

De meidengroep is een van de ruim twintig optredende artiesten op Eurovision In Concert, dat op 5 april plaatsvindt in de Melkweg te Amsterdam. Onder meer acts uit Zweden, Oostenrijk, Slovenië, San Marino en Albanië hebben hun komst bevestigd. De presentatie is in handen van Cornald Maas en Sandra Reemer.