Dinand Woesthoff heeft een nummer gemaakt voor de Nederlandse sporters die in Sotsji een medaille halen en in het Holland Heineken House worden gehuldigd. 

Dat heeft de zanger bekendgemaakt in de radioshow van Giel Beelen. Het nummer genaamd Legendary Lane was maandag ineens te downloaden: een oplettende luisteraar ontdekte het nummer onder een andere naam op Spotify. 

Woesthoff geeft toe dat hij in eerste instantie niet echt blij was dat het nummer uitgelekt bleek te zijn. "Ik ben een tijdje geleden benaderd door het Holland Heineken House of ik een nummer voor ze wilde maken. Dat heb ik dus gedaan, maar de Spelen beginnen over twee weken en dan zou ook de aftrap zijn voor dat nummer. Dus om dat gisteren zo te horen, ja, nou laten we het een verrassing noemen. Het is wel erg vet geworden, vind ik zelf."

Woesthoff: "De track is gemaakt om een bepaald gevoel op te wekken voor de supporters en de sporters op dat moment bij de Olympische Spelen. Dat is wat die track moet doen"', zegt de zanger van Kane nog over het nummer.