Hoewel de Spice Girls in 2012 slechts een korte reünie beleefden, hoopt Mel B op een definitieve terugkeer van de populaire meidengroep. 

Dat onthulde Melanie Brown, ook wel bekend als Scary Spice, in een interview met de Britse Daily Mail.

Mel B zegt in de krant: "Ik was eigenlijk altijd degene die wilde doorgaan met de Spice Girls. Ik wilde destijds niet stoppen en dat wil ik nog steeds niet. Hoewel ik net als de anderen een eigen carrière heb, ben ik altijd in voor een reünie. Altijd."

De groep kwam in 2012 voor het laatst kort samen voor een optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen, maar Brown hoopt op een meer permanente terugkeer.

"Het is jammer dat we als band niets meer doen", zegt Brown. "Ik spreek geregeld met Emma (Bunton) en we hebben het altijd over hoe leuk het zou zijn om weer te gaan touren."

Van alle voormalige leden lijkt Victoria Beckham het moeilijkst te porren voor een reünie, maar Mel B denkt haar te kunnen overhalen. Daarover zegt ze: "Ik weet het niet. Misschien. Het ligt eraan wat we gaan doen en wanneer. Maar ik geloof er heilig in dat we op een gegeven moment weer zullen samenkomen."