Mr. Probz en Niels Geusebroek slaan binnenkort de handen ineen. De twee kregen het idee toen ze elkaar vorige maand spraken bij de finale van The Voice of Holland, waar beiden aanwezig waren voor een gastoptreden.

"Ik ga met hem in de studio zitten en dan zien we wel wat er uitkomt", zei Mr. Probz woensdag op 3FM.

Rapper en zanger Mr. Probz is al een tijdje erg gecharmeerd van zijn collega. "Ik vind hem een erg toffe artiest en hij is ook een goede schrijver." Wanneer ze de koppen bij elkaar gaan steken, is nog niet duidelijk. "Het is een kwestie van agenda's trekken. Maar het gaat er zeker van komen."

Ook in het buitenland wil Mr. Probz komend jaar aan de weg timmeren. Met het nummer Waves probeert hij na Nederland ook Amerika te veroveren. "Daar is een heel traject voor uitgestippeld. Over vier dagen ga ik naar Mexico om een nieuwe clip voor Waves te schieten. Die wordt dan onder meer in Amerika uitgebracht."

Mr. Probz deed zijn uitspraken bij het jaaroverzicht van de Mega Top 50, waar Waves de zevende plaats bekleedt. In het jaaroverzicht van de Top 40 staat het nummer, dat werd uitgebracht in eigen beheer, zelfs op de derde plek. Geusebreuk stond in beide lijsten genoteerd met de hits Take Your Time Girl en Year of Summer.