Marco Borsato heeft de eerste plek in de Album Top 100 weer teruggepakt van Beyoncé. De zangeres stootte de Nederlander vorige week van de troon. 

Borsato stond de drie voorgaande weken boven aan de albumlijst met zijn in november verschenen plaat Duizend Spiegels.

Beyoncé zakt met haar plaat Beyoncé naar de tweede plek in de lijst. De Amerikaanse bracht haar vijfde studioalbum twee weken geleden onverwacht uit op iTunes. Een week later kwam het album fysiek uit.

De Single Top 100 wordt aangevoerd door DVBBS en Borgeous met het nummer Tsunami. Het liedje stond vorige week nog op de achttiende plek in de lijst. Het nummer was het op een na meest aangevraagde nummer tijdens Serious Request.

Eat Sleep Rave Repeat van Fatboy Slim werd in het Glazen Huis net iets minder vaak aangevraagd. Het nummer is van de 35e naar de tweede plek gestegen. De top drie wordt gecompleteerd door Stromae met het nummer Formidable, die vorige week nog goed was voor een tweede plek.

Het nummer dat tijdens Serious Request het meest werd aangevraagd was Living Doll van Cliff Richard en The Young Ones, maar dat komt niet voor in de Single Top 100.