Bassist Gene Simmons van Kiss heeft aangegeven dat hij openstaat voor een eenmalige reünie met oud-bandleden Peter Criss en Ace Frehley.

Kiss wordt in 2014 toegevoegd aan de Rock And Rock Hall Of Fame en Simmons zegt ter gelegenheid daarvan eenmalig te willen optreden met Criss en Frehley.

"We waren allemaal even belangrijk voor de formatie van de band", vertelt Simmons in Rolling Stone. "Wanneer je kinderen hebt met je eerste vrouw, erken je dat ook."

"Het feit dat je hertrouwt, doet niks af aan de importantie ervan", aldus de muzikant. "Er is nooit kwaad bloed gezet. Ik hou van ze als mens. Ik heb enkel een hekel aan drugs en alcohol. Als je niet de kloten hebt om clean het podium op te stappen, ben je een belediging voor je fans."

Simmons wilde niet ingaan op de huidige status van de drugs- en alcoholproblemen van Criss en Frehley. Eerder vergeleek de bassist zijn oud-bandleden nog met een kankergezwel. Kiss tourt momenteel met Simmons, Tommy Thayer, Eric Singer en de originele zanger Paul Stanley.