Goed nieuws voor fans van Marco Borsato. Er is een nieuwe datum toegevoegd aan zijn vrijwel uitverkochte Duizend Spiegels-tournee van voorjaar 2014. 

De zanger staat op vrijdag 6 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam, laat organisator Mojo Concerts weten.

Borsato treedt ook op 28, 30 en 31 mei op in de Ziggo Dome. Momenteel staat Borsato in de hitlijsten met zijn duet met Trijntje Oosterhuis: Ik zou het zo weer overdoen.

Borsato: "Ik wil mensen raken, aanraken, daar waar ze het voelen. In de basis is de tendens altijd positief, maar muziek kan en mag ook hard binnenkomen als dat nodig is. Als je je publiek recht in de ogen kunt kijken, kan het misschien confronterend zijn zowel voor hen als voor mij. Maar men wil wel geraakt worden, net zoals ik dat wil."

Concertreeks

Volgend jaar treedt Borsato in alle Nederlandse provincies op, met als afsluiter de Ziggo Dome in Amsterdam. In deze concertreeks zijn ook concerten in Curaçao en België opgenomen.

Borsato: "Ik probeer de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken. Met deze concertreeks ga ik naar de mensen toe en ik sla geen provincie over. Ik ben blij dat ik met het toevoegen van een vierde show tegemoet kan komen aan de behoefte van het publiek."

De voorverkoop voor het extra concert is inmiddels begonnen.