Dj Tiësto, ofwel Tijs Verwest, steunt de internationale ambities van het Nederlandse danceplatform clubjudge.com.

Als partner en strategisch adviseur verbindt de dj zijn bekende naam aan de website, die vrijdag internationaal gaat.

"Ik draai over de hele wereld, maar heb me er altijd over verbaasd dat er geen wereldwijde party-agenda bestaat", zegt Tijs Verwest.

"Toen Club Judge mij benaderde met hun plannen voor een mondiaal uitgaansplatform was ik meteen enthousiast en heb ze gelijk alle medewerking toegezegd. Club Judge zet iets ongekends neer in de wereld van electronic dance music en ik ondersteun het platform met volle overtuiging."

Op de website "voor clubbers, door clubbers" kunnen bezoekers voortaan waar ook ter wereld zien waar dj's draaien, welk feest er is in zijn favoriete club en wat er te doen is in de stad waar hij op dat moment uitgaat. Daarnaast kunnen ze een plekje op de gastenlijst krijgen.

Lancering

Club Judge bestaat sinds 2004 in Nederland en is ook al in België en op Ibiza actief. Het platform komt op vrijdag met een nieuwe site in twaalf talen en clubinfo over 150 wereldsteden. Het doel is om uit te breiden naar 25 talen en duizend steden.

De internationale lancering vindt vrijdagavond plaats met een feest in club Panama in Amsterdam, waar dj Tiësto de headliner is. Hij heeft met Twitter, Google+ en Facebook een achterban van meer dan twintig miljoen volgers.