Fans van Britney Spears moeten diep in de buidel tasten voor een ontmoeting met de popprinses. Een meet-and-greetkaartje voor het Las Vegas-concert Piece of Me van Spears kost maar liefst 1.850 euro. 

Ondanks de hoge prijs zijn de meet-and-greetkaarten voor bijna alle zestien shows al uitverkocht.

Entertainmentwebsite Radar Online meldt dat een meet-and-greetkaartje goed is voor een persoonlijke ontmoeting met de 31-jarige zangeres inclusief een foto.

Bovendien zit je op de eerste rij en krijg je een pakket mee met onder meer een gesigneerde Britney Spears-poster en t-shirt. Daarnaast hoef je bij aankomst niet in de rij te staan en mag je backstage rondkijken.

Kesha

Ontmoetingen met Miley Cyrus en Kesha zijn een stuk goedkoper. Een meet-and-greetkaartje tijdens de Bangerz-toer van Cyrus kost 740 euro, terwijl Kesha 370 euro vraagt. Taylor Swift vraagt slechts 260 euro voor een meet-and-greet.

Spears staat in december, januari en februari zestien keer op de planken in Planet Hollywood in Las Vegas met haar show Piece of Me. De fan die alleen komt voor de muziek kan voor vijftig euro naar binnen. Voor dat geld zit je dan wel achterin de zaal.