Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Caro Emerald

Caro Emerald geeft klein laatste optreden

Caro Emerald heeft vrijdagavond haar voorlopig laatste show in Nederland gegeven. 
Door Novum

De zangeres, die in verwachting is van haar eerste kindje en binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, stond in de Amsterdamse Club Ziggo. 

Emerald trad op in het kader van de MTV Music Week, de aanloop naar de uitreiking van de MTV EMA op zondag.

Het was een klein en intiem optreden. Emerald, die werd bijgestaan door een liveband en dj, had overduidelijk zin in de show. "Zo'n kleine club is zo ontzettend leuk. De afwisseling is goed, maar het is fijn om iedereen in de ogen te kunnen kijken", zei de zangeres nadat ze had afgetrapt met het nummer One Day.

Oude hits

Emerald speelde tijdens haar optreden oude hits als Back It Up, Liquid Lunch en Tangled Up en nummers van haar plaat The Shocking Miss Emerald, die in mei uitkwam. Ook haar huidige single I Belong To You, die ze introduceerde als 'een James Bond-nummer dat nooit een James Bond-nummer was', kwam voorbij.

De zangeres sloot haar optreden af met haar hit A Night Like This. "Ik vond het echt super leuk. Wat een bijzondere sfeer", zei ze tegen het publiek voor ze van het podium verdween.

Niels Geusebroek

Voorafgaand aan het optreden van Caro Emerald, stond Niels Geusebroek op het podium van Club Ziggo. De zanger deed een volledig akoestische set met een pianist en Geusebroek begeleidde zichzelf op gitaar. Geusebroek speelde nummers van zijn nieuwe plaat Lines, die in juni verscheen. Ook bracht de zanger een cover van de U2-hit With Or Without You ten gehore.

Geusebroek, die zanger was van de band Silkstone, liet ook een hit van zijn voormalige band horen. "Ik wilde graag een liedje spelen uit die tijd", zei de zanger voor hij What's the Reason inzette.


Lees meer over:

Caro EmeraldNiels Geusebroek

Aanbevolen artikelen