De optredens van The Opposites en Kensington in het kader van de MTV Music Week zijn uitverkocht. Dat heeft MTV donderdag laten weten.

De kaarten voor het optreden van de MTV EMA 'Best Dutch Act'-winnaar Kensington in People's Place waren binnen een paar uur weg. Nu zijn ook voor het optreden van The Opposites alle tickets verkocht.

Tijdens de optredens in People's Place geven de artiesten een geheel nieuwe draai aan hun repertoire. Nielson trapt deze serie af op woensdag 6 november, hiervoor zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Vanaf volgende week woensdag kunnen duizenden muziekfans terecht in alle grote poptempels en clubs in Amsterdam tijdens MTV Music Week. De week bestaat uit een aaneenschakeling van optredens met onder meer 2Unlimited.

Clubs

Gedurende deze week zijn er in de grote Amsterdamse clubs Chicago Social Club, Jimmy Woo en Club NYX verschillende clubavonden die aansluiten bij de week. De optredens en clubavonden zijn via vrije kaartverkoop toegankelijk.

In de MTV Mobile Store kunnen fans dagelijks terecht voor optredens van Martin Garrix vs. Julian Jordan, Chef’Special, Nicky Romero en Kensington. De exclusieve sessies zijn toegankelijk voor zo’n 100 jongeren per dag en worden afgesloten met een meet & greet met de artiesten.

In Club Ziggo staan artiesten als Mr. Probz, Krystl, Alain Clark en Miss Montreal, kaarten hiervoor waren te winnen via een muziekquiz.