Bezoekers die kaartjes hadden gekocht voor een optreden van R. Kelly in Lousiana zijn boos op de organisator, omdat ze beweren dat niet de echte R. Kelly op het podium stond.

Het geplande optreden van de succesvolle R&B-zanger in het Monroe Civic Center ging uren te laat van start en duurde uiteindelijk nog geen vijf minuten.

Boze fans dachten voor 120 euro een volledig concert van R. Kelly voorgeschoteld te krijgen, in plaats van slechts een optreden op een feest. Dat meldt KNOE 8 News.

Bovendien is de identiteit van de daadwerkelijke zanger een raadsel. Volgens sommige fans was het niet de echte R. Kelly die op het podium stond, maar een playbackende imitator. De organisator zou aan de artiest gevraagd hebben of hij echt R. Kelly was, waarop hij weigerde te antwoorden.

De fans eisen hun geld terug op de Facebook-pagina van de organisatie, maar deze heeft hierover nog geen verdere mededelingen gedaan. Sommige bezoekers beweren dat R. Kelly zelfs niet eens in Louisiana was, terwijl hij volgens zijn website wel in Monroe Civic Center zou optreden.

​Bekijk de video: