Ook The Killers naar Nederland voor MTV EMA

Ook The Killers is volgende maand in Amsterdam te vinden. De band komt naar Nederland in het kader van de MTV EMA, die zondag 10 november worden uitgereikt in de Ziggo Dome. 

The Killers was ook vorig jaar van de partij tijdens de EMA. De Amerikaanse rockband staat volgende maand niet alleen in de Ziggo Dome op het podium. 

De heren, die de maandag na de MTV EMA hun greatesthitsalbum uitbrengen, verzorgen vrijdag 8 november een optreden in poptempel Paradiso. Het concert wordt opgenomen door de muziekzender en later uitgezonden als MTV World Stage-optreden.

Het concert van The Killers maakt bovendien deel uit van de MTV Music Week, die voorafgaand aan de EMA plaatsvindt in Amsterdam. Ook onder anderen The White Lies, Russell Brand en 2 Unlimited treden op in die week.

Redfoo

The Killers is niet de enige nieuwe naam die is toegevoegd aan de line-up van de EMA. MTV maakte woensdag ook bekend dat rapper en dj Redfoo, bekend van LMFAO, naar Amsterdam komt. Redfoo is de officiële MC tijdens de EMA en fungeert als gangmaker van de avond.

Ter promotie van zijn rol bij de EMA heeft Redfoo een video opgenomen over zijn komst naar Amsterdam. Daarin is te zien dat Miley Cyrus in zijn koffer zit. Of de zangeres, die in augustus tijdens de MTV Video Music Awards voor behoorlijk wat ophef zorgde door te twerken, ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel is aangekondigd dat Katy Perry de uitreiking van de muziekprijzen van MTV bijwoont.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie