Danny de Munk op tweede Holland zingt Hazes

Het meezingfestijn Holland zingt Hazes krijgt volgend jaar een vervolg.

In de Amsterdamse Ziggo Dome gaan onder anderen Danny de Munk, Anita Meyer, Simone Kleinsma, Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé liedjes zingen van André Hazes.

Hazes' kinderen Roxeanne en Dré zijn ook van de partij op Holland zingt Hazes. "We hebben hem nog steeds zo dicht bij ons, ook door die concerten", zegt Roxeanne dinsdag in De Telegraaf.

"Het voelt niet alsof het al bijna tien jaar geleden is dat hij overleed. Ons gezin heeft het verlies gelukkig nog niet hoeven verwerken. Hij leeft door zijn muziek.”

Zwart gat

"Na de Holland zingt Hazes-concerten vorig jaar juni vielen mama, Rox en ik in een zwart gat", zegt Dré. "Het was zo moeilijk om de orde van de dag weer op te pakken. Het was uitverkocht, de sfeer was fenomenaal. We hebben zoveel heimwee gehad."

"Met Jeroen van der Boom zijn we nu al weer bezig de goede nummers te selecteren voor editie 2014. We hebben uit het repertoire van vierhonderd nummers alweer 34 liedjes geselecteerd. De grootste hits natuurlijk, maar ook een prachtig nummer als Eenzaam zonder jou. Papa zal volgend jaar voor iedereen weer dichtbij zijn."

Holland zingt Hazes vindt op 28 en 29 maart plaats in de Ziggo Dome. De voorverkoop begint woensdag om 10 uur.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie