De zusjes Maywood zien het, na de optredens tijdens de concerten van Gerard Joling afgelopen weekend, weer helemaal zitten samen. 

Althans dat vertelt Alice Maywood aan het AD. "Deze hereniging was dus zeker niet eenmalig. Als je ziet dat het weer werkt, zou je gek zijn er niet mee door te gaan."

Alice is zelfs van plan om met haar zus Caren (60) weer in het buitenland op te gaan treden.

"We sturen er volgende week een mailing uit naar het buitenland om onze beschikbaarheid aan te kondigen", aldys de 58-jarige Alice. "Gerard Joling zei nog dat hij er veel van verwacht. Landen als Zweden, Noorwegen, Japan, Rusland en Zuid-Korea zijn ons hopelijk nog niet vergeten."

'Stroef'

De zangeres geeft toe dat de hereniging in het begin wat stroef verliep. "Ik heb nu eenmaal een duidelijk beeld van hoe het moet. Toen Caren dat eenmaal snapte, ging het vlot hoor. We zijn hele verschillende karakters en zullen dat ook blijven, maar we kunnen prima samenwerken."

Intussen is het dus weer helemaal koek en ei tussen de twee zusjes die jaren gebrouilleerd waren. "De omhelzing van Caren en mij na de laatste noot was volledig gemeend. We zijn zo trots dat het is gelukt."