De tournee van The Jonas Brothers is twee dagen voor de start afgeblazen. De bandleden hebben slaande ruzie gekregen over de toekomst van de band.

Dat meldt PeopleNick (21), Joe (24) en Kevin (25) kunnen het namelijk niet eens worden over de muzikale richting die ze in willen slaan.

Afgelopen weekend kregen de drie broers ruzie over de toekomst van de band, waarna ze besloten dat hun tournee door de Verenigde Staten niet door kon gaan. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

TMZ hoorde van insiders dat elke broer iets anders wil met de band. Zo gaat een van hen bijvoorbeeld liever hardrock maken, terwijl een ander het graag bij popmuziek houdt. Over één ding zijn ze het eens: nu nieuwe muziek uitbrengen zou rampzalig uitpakken.

Uit elkaar

Dat de negentien concerten niet doorgaan, betekent niet automatisch dat The Jonas Brothers ook echt uit elkaar gaan. Het besluit over een eventuele breuk moet nog worden genomen. Aankomend weekend zou het trio nog een poging willen doen om de boel te lijmen.

Een woordvoerder bevestigt dat de band wordt verscheurd door het conflict. "Ze zijn verdeeld over het type muziek dat ze willen maken."