Lily Allen kondigt vrijdag haar terugkeer aan door een nieuwe website te lanceren. 

Via Twitter brengt ze haar fans op de hoogte.

Allen bracht in 2009 haar laatste album uit, It's Not Me, It's You. Ze had in Nederland hits met nummers als Smile, Fuck You en Not Fair. In september 2009 maakte ze bekend voorlopig geen nieuwe plaat uit te willen brengen. Ze liet pas weer van zich horen toen ze vorig jaar onder de naam Lily Rose Cooper meedeed op een nummer van Pink.

Lily Rose Cooper was ook de naam die de zangeres lange tijd gebruikte op Twitter, nadat ze trouwde met Sam Cooper. Vrijdag liet ze haar volgers weten vanaf dat moment verder te tweeten als @LilyAllen. Haar eerste tweet onder die naam luidde: "Hallo, ik ben Lily Allen, lilyallenmusic.com. En, ik kom terug, bitches."

Even later reageerde de zangeres op de enthousiaste reacties van haar fans met de belofte dat ze in de studio haar best gaat doen voor haar 'little bitches'. Dat laatste is overigens niet Allen's nieuwe benaming voor haar fans, voegde ze er voor alle duidelijkheid aan toe. "Ik zou me een eikel voelen als ik jullie zo zou noemen op het podium. Laten we iets beters verzinnen."