De Amerikaanse zanger Nick Carter heeft er een nieuwe hobby bij. De Backstreet Boys-ster wil een dj-collectief beginnen, zo vertelt hij aan NU.nl.

Of er naast Carter zelf nog meer mensen bijkomen is echter nog maar de vraag. "Ik wil het graag Creep Squad noemen, maar misschien blijf ik het wel in mijn eentje doen", zegt hij.

"Het is in ieder geval iets waar ik beter in wil worden en sowieso meer wil doen. Tegenwoordig draai ik ook standaard op afterparty’s na shows van Backstreet Boys."

Momenteel is Carter nog op tournee met Backstreet Boys, naar aanleiding van het onlangs verschenen album In A World Like This. Naast zijn opkomende dj-carrière is de muzikant ook nog met een tal van andere zaken bezig. Zo verschijnen binnenkort ook een boek en een horrorfilm.

"Door middel van crowdfunding heb ik het voor elkaar gekregen om een horrorfilm te mogen maken. Maar dat proces begint nog maar net, dus ik focus me nu op de muziek. Begin volgend jaar komen we met de band naar Europa. Wellicht inclusief dj-set na afloop."