'N Sync is niet van plan op korte termijn te gaan toeren. "Het zou geweldig zijn, maar we hebben geen plannen", bevestigt Lance Bass.

De vader van zijn bandmaatje Joey Fatone stelde maandag al dat de reünie van 'N Sync geen vervolg krijgt.

"We hebben het er simpelweg niet over gehad", gaat Bass verder. De boyband, die zondag na ruim tien jaar weer op het podium stond, was volgens Bass alleen bezig met het optreden van anderhalve minuut. "We hebben ons gefocust op dat ene optreden."

'N Sync-lid Justin Timberlake werd tijdens de MTV Video Music Awards in het zonnetje gezet. In het kader daarvan trad Timberlake ruim een kwartier op en stond 'N Sync weer even op de planken.

Te oud

Ook andere leden van 'N Sync hebben inmiddels laten weten geen zin te hebben in een nieuwe plaat of tournee. "Ik ben hier te oud voor", zei Chris Kirkpatrick in een Amerikaans radioprogramma.

Bass vertelt dat hij vlak voor het optreden misselijk werd van de zenuwen. "We traden op in het midden van de hal, dus we konden niet ongezien naar het podium. Dus kregen we grote truien aan, zodat we op crew leken. Vervolgens moesten we onder een trap wachten", vertelt Bass. "Dat vond ik het leukste deel."

Bekijk het optreden tijdens de MTV Video Music Awards: