Sensation heeft bijna 324.000 euro opgehaald voor Dance4Life. Ambassadeur Doutzen Kroes veilde verschillende items van Victoria´s Secret-shows en besloot ter plekke ook de jurk van Herve Leger die ze droeg aan te bieden.

Het bedrag kwam ook onder meer tot stand door een donatie uit de kaartverkoop van dancefeest Sensation.

"Normaal ga ik alleen uit de kleren voor Victoria's Secret, maar voor Dance4Life wil ik wel een uitzondering maken!", reageert Kroes in een verklaring.

"Daarom besloot ik ook mijn jurk aan te bieden voor de veiling. Ik weet hoe hard het werk dat Dance4Life doet nodig is."

Diner

Tijdens een diner, dat verzorgd werd door Ron Blaauw en gepresenteerd werd door ambassadeur Nikkie Plessen, werden zestien items geveild.

Zo kon bijvoorbeeld worden geboden op een lunch met minister Lilianne Ploumen en een wedstrijd voetballen met vrienden in de Amsterdam Arena. Ook sterren als Fedde le Grand, Lange Frans en The Partysquad leverden een bijdrage.

De nieuwe Sensation-show Into the Wild ging zaterdag in Amsterdam van start, waarna de voorstelling internationaal gaat toeren. In totaal worden meer dan twintig landen bezocht.