The Wanted voelt wel wat voor een drankstrijd met Psy in Amsterdam. 

"Hij zei laatst dat het zijn doel is een wedstrijdje drinken te winnen van Max", vertelt Nathan Sykes over de Zuid-Koreaanse rapper.

"Misschien moet hij naar Amsterdam komen, dan doen we het hier", vindt Max George, die schat dat Psy geen schijn van kans maakt. De mannen verzorgen woensdagavond een showcase in Amsterdam en zijn van plan daarna de stad in te duiken.

"We zijn vroeg klaar en hebben tijd zat na ons optreden", vertelt George. "Ik denk dat we gewoon naar een bar gaan, een biertje pakken en ons gemak houden", vult Sykes aan. "We gaan doen wat toeristen doen, bezienswaardigheden bekijken", zegt Siva Kaneswaran.

Jay McGuiness is het niet helemaal eens met zijn bandmaatjes. "Ik ga niet naar een bordeel, maar wil wel marihuana proberen", grapt de zanger, tot schrik van zijn collega Tom Parker. "Dat gaat hij zeker niet doen."

The Wanted is van plan snel weer terug te komen naar Nederland. "We willen in februari gaan toeren, Nederland staat dan zeker op het lijstje", belooft George. Over een week of twee hoopt de boyband, bekend van nummers als All Time Low en Glad You Came, tourdata bekend te kunnen maken.

Rihanna

De nieuwste single van de heren is een eerbetoon aan Rihanna. "Ze heeft echt attitude, veel zelfvertrouwen", vertelt Parker over Walks Like Rihanna. "Je hoeft niet mooi te zijn of geweldig te kunnen dansen, zolang je maar de juiste houding hebt, ben je opwindend voor een man."

Voor vervolgen op het nummer hebben de heren voldoende inspiratie. "Sings Like Adele zou een goede zijn", vindt McGuiness. "Of Moves Like Jagger, dat is nog niet gedaan toch", grapt de zanger over de hit die Maroon 5 en Christina Aguilera twee jaar geleden scoorden.

Voor een ode aan The Wanted is het volgens Sykes nog te vroeg. "We hebben nog niet iets echt noemenswaardigs gedaan", vindt de zanger. Mocht er nu toch al een nummer komen, heeft Parker wel een suggestie. "We kunnen aardig zuipen, dus misschien Drinks Like The Wanted?"