De Amerikaanse muzikant Nile Rodgers, het brein achter de discogroep Chic, wil zijn huidige hit Get Lucky alleen maar uitvoeren met Daft Punk, met wie hij het nummer maakte.

"De eerste keer dat ik het nummer echt live speel, wil ik dat het met hen is", zegt Rodgers tegen NME over het Franse elektronicaduo met wie hij Get Lucky opnam.

"Ik wil dat het net zo strak klinkt als op plaat. Ik wil het nummer niet zomaar jammen", aldus de muzikant, die momenteel weer met zijn eigen band op tournee is.

Tijdens het optreden van Rodgers met Chic op festival Glastonbury, zette de dj na afloop van het optreden Get Lucky op, tot zichtbaar genoegen van het publiek. Rodgers stelt beslist geïnteresseerd te zijn, mocht Daft Punk het nummer live met hem willen vertolken. "Ze kunnen me bellen", zegt hij.

Get Lucky is een van de grootste hits van 2013. Alleen al in Groot-Brittannië zijn er ruim een miljoen exemplaren van verkocht. In september geeft Chic een paar optredens in Nederland en onlangs verscheen de 4-cd-box The Chic Company Box Set Vol. 1, met alle hits van de groep.