De Tilburgse zanger Guus Meeuwis en de Haagse rockband Golden Earring zijn twee van de artiesten die de organisatie Vrienden Van Amstel Live! alvast heeft vastgelegd voor de editie van 2014.

Ook het populaire Volendamse duo Nick & Simon staat in januari op de planken in wat de organisatie omschrijft als "de grootste kroeg van Nederland".

De organisatoren kondigden woensdagmiddag eveneens de komst van Xander de Buisonjé, Miss Montreal, singer-songwriter Nielson en rapduo The Opposites aan.

In 2014 vindt het jaarlijks terugkerende muziekevenement maarliefst achtmaal plaats in de Rotterdamse Ahoy. "Het is natuurlijk fantastisch dat de acht avonden van de Vrienden van Amstel Live! wederom zo goed als uitverkocht zijn", laat Amstels marketingmanager Maud Meijboom weten.

"We realiseren ons dat de vraag nog groter is, maar we denken met acht shows de optimale kwaliteit te kunnen bieden aan alle bezoekers", aldus Meijboom. In de loop van dit jaar worden er nog meer artiesten bekendgemaakt die in januari komen optreden.