Bassist John Paul Jones zegt het te druk te hebben voor een reünie van Led Zeppelin in 2014. Hij werkt namelijk aan een operastuk.

"2014 staat voor mij op dit moment volledig in het teken van opera", zegt Jones tegen entertainmentsite Red Carpet News. "Ik ben halverwege de eerste acte", stelt hij.

De bassist van Led Zeppelin en Them Crooked Vultures is het toneelstuk Spöksonaten van August Strindberg aan het bewerken. Het originele stuk ging in 1908 in première.

Zanger Robert Plant gaf in februari aan open te staan voor een reünie van Led Zeppelin. "Ik heb niks te doen in 2014", liet hij weten. Gitarist Jimmy Page onthulde vorig jaar dat Plant in 2007 geen tijd had voor een reünietournee vanwege zijn album en optredens met Alison Krauss.

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton heeft geprobeerd een reünie van de rockband te bewerkstelligen voor het benefietconcert na de verwoestingen van orkaan Sandy. De laatste keer dat Led Zeppelin een optreden gaf, was tijdens het reünieconcert in de O2 Arena, dat vorig jaar op cd verscheen.