De Nederlandse house-dj Joost van Bellen is boos op de makers van het programma Andere Tijden, omdat hij vindt dat de housemuziek in een kwaad daglicht werd gezet in de uitzending van zondagavond.

"Er waren prachtige waarheidsgetrouwe verhalen van Hans Kuipers en Maz Weston, maar er kwam totale kul uit het hoofd van de HP-journaliste", schrijft Van Bellen op Facebook.

"Het programma stond mede dankzij haar bol van de fouten", aldus de dj, die er in zijn betoog een aantal uitlicht, waaronder de juiste locatie van het eerste housefeest.

"En als klap op de vuurpijl voelde het moralistische negatieve einde van deze aflevering alsof ik in 1991 een opruiend antihouseartikel in de Telegraaf las", vervolgt Van Bellen. "Kom dan met échte feiten en niet dit soort amateurjournalistiek van lik-me-vestje."

"Bij een programma over het levenslied en de Jordaan komt er toch ook geen zedenles over citroenjenever en alcoholisten die zelfmoord plegen?", concludeert hij. "Waarom moet dance zelfs door omroepen als de VPRO en NTR in een kwaad daglicht gezet worden?"