Zangeres Glennis Grace vertegenwoordigde Nederland in 2005 op het Eurovisie Songfestival, maar wil het waarschijnlijk bij die ene keer laten. "Ik denk niet dat ik het zo snel weer zou doen", zegt ze.

"Ik heb geen behoefte meer om mee te doen, ik heb het nu allemaal gezien en meegemaakt", aldus Glennis Grace vrijdag in het programma Gouden Uren op Radio 2.

"Ik zat toen ook in een andere fase van mijn carrière, ik had nog niet zoveel succes", zegt ze terugkijkend op haar deelname, die haar zangcarrière nieuw leven inblies.

"Omdat Anouk het heeft zó goed gedaan heeft, vraag ik me af of iemand daar ooit nog overheen gaat", aldus de zangeres. Glennis Grace werd in 2005 afgevaardigd naar Kiev met haar powerballad My Impossible Dream, maar strandde in de halve finale.

Over het winnende nummer Only Teardrops van Emmelie de Forest is Grace minder enthousiast. "Het is niet blijven hangen", zegt de zangeres.

Grace's nieuwe single Ondanks Alles is de titelsong van de Nederlandse speelfilm Smoorverliefd. Op 14 september geeft ze een concert in de HMH.