Het debuutalbum van de populaire Nederlandse jongensgroep MainStreet komt deze week op nummer 1 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

Dat meldt Gfk, dat de albumlijst wekelijks samenstelt.

Het eerste album van MainStreet heet Breaking The Rules. De groep bestaat uit deelnemers aan de talentenjacht The Voice Kids. MainStreet dook de afgelopen weken op in diverse televisieprogramma's, als RTL Boulevard en De Wereld Draait Door.

De huidige single van de jongensgroep is Mind Is Blown en is ook ook op het debuutalbum terug te vinden. Dit voorjaar treedt MainStreet onder meer op in Paradiso te Amsterdam, in Tivoli in Utrecht en in de Tilburgse popzaal 013.

Justin Bieber

Volgende week zaterdag mag MainStreet het voorprogramma verzorgen van Justin Bieber in het Arnhemse Gelredome. "Eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven", reageert Rein van Duivenboden van de Nederlandse boyband in RTL Boulevard.

"Het is echt geweldig gewoon." De tieners zien de 19-jarige Bieber als een voorbeeld, zegt de 14-jarige Rein. "Als klein jongetje stond ik hem al na te doen voor de spiegel. We zijn allemaal fan van hem. We gaan hem ook ontmoeten, dat is wel een soort droom die uitkomt."