Lee Towers gaat voorlopig de plek innemen van de vertrokken Gordon bij Los Angeles The Voices.

Dit meldt De Telegraaf woensdag. De Rotterdamse zanger is gespot tijdens een geheime repetitie dinsdagavond.

Gordon maakte eerder dit jaar bekend dat hij LA The Voices gaat verlaten. Hij zou de huidige theatertournee nog afmaken, maar vanwege gezondheidsredenen moest de toer vroegtijdig afgebroken worden.

De overgebleven vier leden zouden nu samen met de 67-jarige Towers een doorstart willen maken. Het nieuwe vijftal moet hun opwachting maken tijdens Lee Towers' Sweet Memories-concerten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 17, 18 en 19 april.

Jammer

"Het is buitengewoon jammer dat er zo plotseling een einde is gekomen aan Los Angeles The Voices en de samenwerking met Gordon. Maar op deze manier kunnen de vele fans toch nog even genieten van de zangkwaliteiten en optredens van de overgebleven, zo talentvolle groepsleden", zo vertelt Lee.

De zanger benadrukt dat hij Gordon niet gaat vervangen: "Het is niet mijn bedoeling het nieuwe lid van de groep te worden. Maar ik vind het leuk om dit op te pakken, en de jongens even bij de hand te nemen. Ze zijn zó goed samen en de sfeer onderling is ook zó positief. Ik vind het jammer als dit zou ophouden."

Na de Sweet Memories-concerten gaat het vijftal verder kijken of ze nog meer kunnen doen samen.