NKOTB toert met 98 Degrees en Boyz II Men

AMSTERDAM - New Kids On The Block (NKOTB) heeft twee nieuwe groepen weten te strikken voor hun nieuwe toer. 

98 Degrees en Boyz II Men verzorgen het voorprogramma van de boyband, die eerder toerde met de Backstreet Boys. NKOTB maakte dinsdag op zijn website bekend dat de band ook werkt aan een nieuwe cd en single.

De Package Tour gaat 31 mei van start. De boyband bezoekt onder meer Las Vegas, Los Angeles en Toronto. Data voior Europa zijn nog niet bekendgemaakt. De eerste single Remix (I Like The) wordt maandag uitgebracht. De nieuwe plaat gaat 10 heten.

Hits

Voor de mannen van 98 Degrees is het de eerste keer in twaalf jaar dat ze weer gaan toeren. Zanger Nick Lachey is blij dat hij op pad gaat met de twee groepen.

"Ik kijk ernaar uit met onze hits op te treden en nieuwe nummers uit te proberen", laat de zanger weten in een verklaring. Ook de mannen van Boyz II Men kunnen niet wachten om met de andere groepen te toeren.

New Kids on the Block toerde in 2011 en 2012 de wereld rond met de Backstreet Boys. Samen brachten ze een compilatiealbum uit. De twee boybands stonden in mei nog in de Rotterdamse Ahoy.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie