LONDEN - Een reünie van de Spice Girls, waar achter de schermen vergevorderde plannen voor zouden zijn, is alweer afgeblazen. Victoria Beckham heeft roet in het eten gegooid.

Dit meldt The Mirror dinsdag.

Na weken van ruzies achter de schermen, zijn plannen voor een verzamelalbum met onder meer niet eerder uitgebrachtte nummers en een wereldtournee van de dames van tafel geveegd door Posh Spice.

En daar is Geri Halliwell bepaald niet gelukkig mee. Beckhams nee tegen een reünie heeft Halliwell doen koken van woede. De twee praten niet langer met elkaar.

Makkelijker gezegd

Behalve Halliwell waren ook Mel B., Mel C. en Emma Bunton in voor een reünie. "Geri wil dat de meisjes weer zo snel mogelijk op tournee gaan", zegt een insider. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

"Een tournee zonder Victoria is een groot risico. Ze mag qua zang dan niet zo veel toe te voegen hebben, ze heeft meer in te brengen dan mensen denken."

Madonna

Zo haalde Beckham voor het optreden tijdens de Olympische Spelen de choreograaf van Madonna binnen. Ook regelde ze een boel outfits, samen met Dolce en Gabbana. Manager Simon Fuller ziet een reünie, ondanks het enthousiasme van de andere meiden, niet zitten zonder Beckham.

Bekijk het optreden op de Olympische Spelen: