Christina Aguilera oorzaak ruzie Pink en liedjesschrijfster

AMSTERDAM - De Amerikaanse zangeres Pink zegt dat ze de liedjesschrijfster van haar hit Get The Party Started de rug heeft toegekeerd nadat ze ook liedjes begon te leveren aan Christina Aguilera.

Dat meldt showbizzsite Wenn.com.

Liedjesschrijfster Linda Perry had een groot aandeel in M!zzundastood, het tweede album van Pink, maar toen ze eveneens haar medewerking had verleend aan het album Stripped van Christina Aguilera, waaronder de ballad Beautiful, kregen Perry en Pink ruzie. Pink zou zich verraden hebben gevoeld.

"Ik nam het heel persoonlijk op toen ze met andere artiesten ging werken, vooral artiesten die ik niet leuk vond", vertelt Pink over Perry’s keuze om ook voor Aguilera te schrijven. "Ik vind imitatie niet de hoogste vorm van vleierij, ik vind het irritant." Aguilera werkte met Perry op de albums Stripped, Back To Basics en Bionic.

Linda Perry had als zangeres van 4 Non Blondes een nummer 1-hit in 1993 met What’s Up?, maar legde zich later toe op liedjes schrijven voor anderen. Zo scoorden behalve Christina Aguilera en Pink ook Gwen Stefanie, Kelly Osbourne, Céline Dion en Alicia Keys hits met liedjes uit de pen van Perry.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie