AMSTERDAM - De flamboyante popster Lady Gaga verweet Calvin Harris een leugenaar te zijn, toen de producer vertelde dat hij een samenwerking met de zangeres afwees.

Lady Gaga uitte haar woede op Twitter.

"Het blijkt trendy te zijn om onzin te spuien over Lady Gaga zodra je een nieuw album of een nieuwe single uitbrengt", reageert het popicoon op eerdere uitspraken van Calvin Harris, die beweerde niet met Gaga te willen samenwerken omdat hij haar liedjes niet goed genoeg vond.

"Ik heb je zelfs nooit een e-mail gestuurd, Calvin Harris", stelt Lady Gaga. "Het is zeker moeilijk voor te stellen dat ik mijn eigen muziek schrijf en produceer. Omdat ik een vrouw ben en niks van elektronische dancemuziek weet, zeker?" Harris suste de boel echter met een volledige uitleg.

De platenmaatschappij van Lady Gaga zou Harris namelijk zonder medeweten van de zangeres in 2008 hebben benaderd om mee te werken aan nummers van haar debuutalbum The Fame. Ook zegt Harris dat het niet zijn bedoeling was Lady Gaga te beledigen. Gaga bood daarop haar excuses aan.