Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Blaque

Zangeres R&B-trio Blaque Ivory (32) verongelukt

AMSTERDAM - Zangeres Natina Reed van het Amerikaanse R&B-trio Blaque Ivory is verleden weekend om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in de Amerikaanse staat Georgia.
Door NU.nl/Pierre Oitmann

Dat meldt BBC.

Reed overleed twee dagen voor haar 33e verjaardag. De zangeres was sinds 2001 verloofd met rapper Kurupt. De twee hebben een tien jaar oude zoon. Verleden zomer trad Blaque Ivory nog op, dat naast Reed bestond uit Shamari Fears en Brandi Williams.

In de VS ging het trio al snel door het leven als Blaque, maar hield daarbuiten de naam Blaque Ivory aan. Het drietal werd onder contract gesteld door Lisa "Left Eye" Lopes van TLC en was samen met haar te zien in de videoclip van Not Tonight van Lil’ Kim uit 1997, ook een hit in Nederland.

In 1999 verscheen het titelloze debuutalbum en de daarvan afkomstige singles 808 (geproduceerd door R. Kelly) en Bring It All To Me werden top 10-hits in de VS. Bring It All To Me werd ook in Nederland een bescheiden hitje, terwijl Blaque Ivory in 2004 pas zijn grootste hit in Groot-Brittannië scoorde met I’m Good.

Blaque Ivory - Bring It All To Me (1999)

Aanbevolen artikelen