AMSTERDAM - De pas zestienjarige Nederlandse dj Martin Garrix is door de platenmaatschappij van Christina Aguilera benaderd om een remix te maken van haar nieuwe single Your Body.

Dat meldt zijn management.

Ondanks de jeugdige leeftijd van Garrix, was de dj dit jaar al te zien op dancefestival Mysteryland en tevens was hij de jongste dj ooit die een optreden gaf in de club Privilege, een van de grootste discotheken op Ibiza, tijdens een feest met onder meer Diplo en Sean Paul.

"Ik vond het een hele eer om voor zo'n grote internationale artiest een remix te mogen maken", reageert Garrix enthousiast over zijn remixopdracht voor Christina Aguilera. Op 12 november verschijnt tevens een eigen nummer van Garrix, getiteld BFAM (Brother From Another Mother), dat hij samen maakte met Julian Jordan.

Sloom

Garrix had aanvankelijk geen idee wat hij met het nummer van Aguilera aanmoest. "Het origineel is heel sloom", legde Garrix woensdagavond uit in RTL Boulevard. "Ik vroeg me meteen af hoe ik hier een houseversie van moest maken."

Toch lukte het de Amsterdamse tiener, en het eindresultaat valt in de smaak. "Ik ben er heel blij mee en ik hoorde van haar management dat het een van hun favoriete remixes is."