Vrijdag 12 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

3JS bieden fans abonnement op singles

AMSTERDAM - De 3JS bieden hun fans een singleabonnement aan. Het gaat om vier singles en een bonus-cd, die elk op de dag van de release aan fans worden gestuurd.
Door BuzzE

Dat meldt Spits. Op de singles staat ook bonusmateriaal, zoals een samenwerking met een andere artiest. "Die samenwerking met andere vakmensen is uniek", zegt Jaap Kwakman in de krant.

"Zo zaten we gisteren nog met Herman van Veen in de studio, waar we zijn grote hit Suzanne in een nieuw jasje hebben gestoken. Het mooie is dat hij er slechts een fles wijn voor wilde hebben. We doen het voor de muziek, daar gaat het ons om."

Volgens gitarist Jaap de Witte was het een idee van de platenmaatschappij. "Met dit abonnement weet je van tevoren al dat je een aantal singles hebt verkocht. Dat is een geruststellend idee."

Exclusief

De nummers waarop met andere artiesten wordt samengewerkt staan op de B-kant van de singles en zijn niet los verkrijgbaar. "Het moet iets exclusiefs blijven", zegt zanger Jan Dulles daarover. "Een extra motivatie om juist de single zelf te kopen. Zie het als een bonus."


Lees meer over:

3JS

Aanbevolen artikelen